Essentiecoaching

Een coach helpt je om werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en jezelf te ontwikkelen.  Hij helpt je om te leren van je eigen ervaringen, door je te  inspireren, uit te dagen en te ondersteunen. Essentiecoaching is en specifieke vorm van coaching, gericht op het (terug)vinden van jouw eigen essentie.

“Coaching hielp mij om lekker in mijn vel te komen.”

feel-good-hormones

Coaching wordt ook wel omschreven als een doelgericht en creatief proces, waarbij je wordt ondersteund bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. Coaches helpen mensen bij het verbeteren van hun prestaties en de kwaliteit van hun leven. Coaches zijn opgeleid om te luisteren, te observeren en hun aanpak aan te passen aan de individuele behoeften van de klant. Coaches geven geen oplossingen of antwoorden.  Ze begeleiden je naar je eigen waarheid en inzichten.

Try doing what your coach

Essentiecoaching is een vorm van coaching die helpt om bewuster keuzes te maken die er toe doen. Zo vind je nieuwe zingeving en motivatie om dichter bij jezelf te komen.

Als essentiecoach nodig ik jou uit om stil te staan bij dat wat er is, hier en nu. Dit ‘direct ervaren’ zorgt ervoor dat je anders tegen je eigen leven aan gaat kijken. Door je gevoel en je lichaam serieus te nemen, kom je tot de kern van wat echt belangrijk voor je is. Dan gebeuren er mooie dingen.

Eén antwoord op “Essentiecoaching”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.