Interim management door Tijs Breuer

Ik ben een inspirerende, integere en zakelijke manager met 22 jaar ervaring bij de lokale overheid en non-profit sector. De laatste 11 jaar was ik leidinggevende, recentelijk hoofdzakelijk als interim-manager. Ik was actief in de beleidsvelden ruimtelijke ordening, openbare ruimte, bouwkunde, planologie, milieu, maar ook in ICT en het sociaal domein. Ik zorg voor duidelijke aansturing, focus op resultaat en maak teams meer zelfsturend.

Tijs_zwartwit_Gezicht_ 2015

Of het nu gaat om beleids- en vakspecialisten, projectleiders of inhuurkrachten, ik zorg ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen door hen te coachen op competentieontwikkeling. Ook heb ik oog voor procesverbetering en pak ik inefficiëntie bij de bron aan om de bedrijfsvoering gezond te maken. Daarnaast begeleid ik organisatieverandering met de focus op gedrag, communicatie, cultuur en samenwerking.

Ik ben gecertificeerd professional coach en richt me daarbij vooral motivatie, drijfveren, persoonlijke effectiviteit en de relatie tussen werk en privéomstandigheden.

Tijs Breuer square 150

 

Download mijn CV hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.