Workshop: Ja ik wil

Ja ik wil – Verkenning van je wilslichaam

Workshop door Tijs Breuer tijdens het OpenUp! festival 2017

Nederlanders weten maar al te goed wat ze willen en laten dat duidelijk blijken. Dat is wat elke buitenlandse ober weet. Maar weten we ook wat we diep van binnen, echt willen? Waar we warm voor lopen?

Vaak blijft ons willen oppervlakkig in het vervullen van je directe behoeften. En tegelijk knaagt er iets van gemis. Als je in dan bestaande patroon blijft hangen, verdicht je eigen gevoel en verdwijnt je passie. We worden geleefd door de dingen die we moeten en wat we niet mogen. Je leeft dan steeds meer in en voor de omgeving en minder vanuit je eigen wilskracht.

In deze workshop verkennen we onze Tugent, die hard roept, maar soms een roepende in de woestijn is. Doordat we steeds maar bezig zijn, vergeten we te luisteren naar onze roeping. Dat maakt je ergens van binnen verdrietig.

Door eerst te kijken naar wat je niet (meer) wilt, komt er weer ruimte in jezelf om jouw unieke “Ja” te ontdekken. Dit doen we met speelse oefeningen.  Je wordt oprecht blij op het moment dat je weet wat je echt wilt. Dit hardop uitspreken is spannend, maar een bijzondere ervaring. Je gaat staan voor datgene wat jouw roeping en drijfveer is.

Jouw wil maakt jou uniek. Ja, dat wil ik.

Tijs Breuer is 46 jaar, gecertificeerd personal coach, interim manager en masseur. Essentiecoaching® is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Daarnaast werkt hij met persoonlijke aandacht en aanwezigheid. Hij zorgt via diverse methodes dat je lekkerder in je vel komt te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.